понеделник, 29 ноември 2010 г.

Последни новини

Бебетата са добре, започват да реагират на светлина, усещат кога е светнато, чуват ме като им говоря и се ослушват. Днес очаквам две обаждания :-) Дано скоро да намерят добри стопани.
В момента ги храня с Фризолак 1. Направил съм клипче от последното хранене.

Искам да благодаря на приятелката ми Вася за помощта. Без теб щеше да ми е много трудно :-*
Направих и малко снимки от мястото, на което ги бяха изхвърлили:

9 коментара:

  1. Евала, Динко. Имах подобна случка това лято и знам едно - когато човек прави нещата с толкова енергия и желание, те просто няма как да не се получат. Успех!

    ОтговорИзтриване
  2. Динко, това, което си направил е прекрасно и благородно. Вярвам, че по един или друг начин доброто, което си направил ще ти се върне. А човек, който е способен да направи това на беззащитни животинки... не знам какво зло има той в сърцето си. Аз цял живот съм имала куче и знам, че няма друго животно в природата, което толкова безрезервно да обича хората. Включвам се в разпространението на блога и се надявам кученцата скоро да намерят кой да ги обича и те да обичат.

    ОтговорИзтриване
  3. Искам да попитам каква порода са , ако знаете?

    ОтговорИзтриване
  4. Силно се съмнявам да са породисти, иначе не биха ги изхвърлили.

    ОтговорИзтриване
  5. Искааааам гиииии!
    Ухххх, ръцете ми сърбят да си ги гушкам всичките, ама няма как да стане в смотаната ми панелка с две биещи се мъжки котки, които стоят в две различни стаи, щот, ако се срещнат настава бойно поле. Плюс 1,4-годишна виелица и 32 годишна не по-малка хала. Уфффф, трябва ми голяяяяма къща с двор - гарантирам, че едно бездомно животинче няма да остане в столицата!!!
    Браво Динко, че си ги спасил - аз преди 2 години спасих едно такова кученце, което съумях да "опазя" за няколко дни в едната стая, но за щастие успяхме да го "приютим" на село. Няколко месеца по-късно, в шест и половина сутринта дочувам аз едни маукания и набързо се обзаведох с още 3 котенца, гладни, измръзнали и полуумряли. Тоя, дето ги изхвърлил им сложил една капачица мляко, те не могат да цокат още, той идиотът му си идиот, капачка им сложил! Те се овъргаляли в него и се бяха измокрили и вследствие на това измръзнали, едва ги стоплих! Важното е, че оцеляха, и хайде и те на село. Минаха се, не минаха 20-тина дена и поредното котенце отпътува към селския двор :):):) Преди да се роди малката имахме едно гълъбче, което се беше заклещило в тръбите на шахтите на нашия етаж и...молете се, следващият път да не попадна на малко слонче... :)
    Сигурна съм, че ще си намерят топъл и любящ дом и ще са много обгрижвани! Просто няма как да ги взема, едва варирам между детето и моите котки. Даже преди малко оставих вратата на стаята отворена и за 2 секунди развих около 264 км/ч по пътя към хола, за да предотвратя летящи косми, нокти, зъби и т.н. из апартамента, придружени със страховити мяукания, съскания и разни подобни звуци. Нацелувайте палетата от мен и ако скоро спечеля от тотото си купувам къща и ги прибирам :):):)

    ОтговорИзтриване
  6. Браво за котенцата!!! Никак не е честно да ти дават мляко в капачка, ако не можеш да лочиш, как да не се овъргаляш в него. Чак успях да се ядосам :-)

    ОтговорИзтриване
  7. аз имам котка на 4 месеца и много се чудя ако взема едно от палетата дали няма да стане лудница,понеже моята прелест е леко казано луда,а и е малка егоистка...и се чудя какво да правя...иначе много се радвам,че има хора като вас двамата,някак си ми става слънчево и се усмихвам...

    ОтговорИзтриване
  8. Динко и Вася,всеки път като се сблъскам с хора като вас ми се връща вярата в българите.Страшни сте,има все оше добри хора.Докато гледах клипчето и плаках.Вася извинявай за съвета,но ако Динко един ден ти предложи брак ,не се чуди,а казвай бързо - ДА.Гарантирам ти,че е от добрите мъже.Скоро,докато хранех едни кученца до нас,една жена ми каза,че който обича животните има голямо сърце,въпреки ,че самата тя не ги обича толкова и това наистина е така.Добротата Ви ще бъде възнаградена.Желая Ви много здраве и щастие.Между другото както нареждам някой ще си помисли,че съм някоя възрастна жена-не само на 42години,млада,симпатична,съвременна жена,обичаща животинките,защото и те имат право на хубав живот. В нашата скъпа родина има много изроди,като този,който е изхвърлил тези душички.Понеже няма закони ,а и да има никой не следи за спазването им,този изрод ще си получи наказанието от друго място рано или късно.Да не си мисли ,че ще му се размине- всеки си плаща рано или късно в този живот.Дано всяка вечер сънува как дави тези беззащитни животинки .....

    ОтговорИзтриване