вторник, 30 ноември 2010 г.

Благодаря!

Здравейте,
Искам да благодаря на всички от вас, които се обадихте, и на вас които помогнахте новината да се разпространи. Страницата е посетена от десет хиляди души днес. Благодарение на Вас, малчовците вече имат нов дом и стопани.
Днес реших, че ще задържа Дундьо и Мишо и ще се грижа за тях. Те са братя и се надявам по-големия да пази малкия от лоши кучета :-) а и ще си играят заедно и ще им е забавно. Плюс това се привързах много силно към кучетата в последните няколко дни (особено Мишо) и ми се ще да ги видя как порастват.
Остана единствено Пършинг 1, но днес няколко човека проявиха интерес и утре предполагам, че и тя ще има стопанин.
Мисълта, че миналия четвъртък кутретата са лежали мокри и безпомощни в реката, а този четвъртък ще са на ново място и ще получават топлина и любов, ме кара да се чувствам велико! Защо да съдим човекът, който ги е захвърлил - той просто се е лишил от любовта, с която кученцата ще даряват новите си стопани. Той дори по един странен и необясним начин е направил добро на онези хора, които сега имат една нова малка душичка вкъщи. Животът е странно и необяснимо нещо, неведоми са пътищата му. Нека му се радваме повече :-)

18 коментара:

  1. Евала! Браво за инициативата, за проявеното чувство на хуманност, обич и отговорност. Вие направихте така, че 6 невинни живота да имат своето Начало, да живеят. Шест мъничета, незнаещи какво става. Много се радвам, че ви има, че има такива хора. Прегръдки и силни топли чувства.

    ОтговорИзтриване
  2. Ихааа, чудесно, браво, че ще задържиш 2-те кученца, а съм уверена, че всички останали ще си имат много хармония, топлина и любов в новите си домове!
    Прегръдки от мен и на двамата, че спасихте 6 живота, защото всеки живот на тая земя е безценен! Зная как си отива частичка от вас всеки път, когато дадете някое кученце, но мисълта, че е спасено и ще има хубав и уютен дом те окрилява безмерно!
    целувки на всички налични кученца у вас :):):)

    ОтговорИзтриване
  3. Рдвам се ,че има хора като теб :)

    ОтговорИзтриване
  4. Ти си един Голям човек, Динко!

    А кученцата са страхотни! Преди години съпругът ми в един дъжд така приюти една котачка(съпругът ми принципно е алергичен към котки), която сега е домашната любимка

    ОтговорИзтриване
  5. Браво! Хубаво е, че има добри хора с големи сърца.

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотен си Динко! Ти доказа пред всички, че си Човек и трябва да се гордееш със себе си :) Поздравявам те и ти се възхищавам :)

    ОтговорИзтриване
  7. ЕВАЛА, страхотни сте!!! Дано да има повече такива хора!

    Не проумявам какъв човек трябва да си за да изхвърлиш тези малки душички!

    ОтговорИзтриване
  8. Браво! Поздрави и на двама ви. Животът е чудо за този, който го дава и за този, който му се радва. Вие правите и двете.

    ОтговорИзтриване
  9. Динко, ти си страхотен! Много се радвам за малките палета и затова, че толкова много хора се активизираха и се очертава една прекрасна, истинска Коледа за малките бебета и за теб! :) Много се радвам, че ще задържиш 2 от палетата, особено Мишо.. Много е сладък и така мъничък и беззащитен. Радвам се, че има и добри хора, като теб, с огромни, истински сърца и с много топлина за живот. Дано тази добрина направи всички ни по-добри и чувствителни към нещастието на тези, които даряват обич.

    ОтговорИзтриване
  10. Невероятно! Прочетеното тук силно ме развълнува и просълзи! Браво е малко да се каже! Страхотно е, че има хора като Вас!!! Дали сте шанс на тез душички, след като някой е искал да им го отнеме! Радвам се, че са намерили дом, където ще ще бъдат обичани и ще даряват новите си стопани с невероятни емоции, благодарност и признателност! Дано и за Пръшинг 1 скоро се намери домр вярвам в това!
    Постъпката Ви ще бъде възнаградена многократно!!!

    ОтговорИзтриване
  11. И аз се надявам да има повече хора като вас :-) и по-малко като този, който ги е изхвърлил. Имам куче и наистина мн се зарадвах като видях този сайт :-) Много късмет и любов!

    ОтговорИзтриване
  12. Браво, БРАВО! Новината е страхотна! Динко, ТИ си страхотен! Радвам се, че те има! Никога не съм разбирала защо хората си взимат животно, не се грижат за него и когато им омръзне просто го изхвърлят! Пфу! Но ти доказа, че има добри хора с големи сърца!
    Поздравления за доброто дело!

    ОтговорИзтриване
  13. Браво Динко!Ако имаше повече хора като вас с Вася живота щеше да бъде по-лесен и света по- добър!!!Възхищавам ви се!!!Вчера плаках от мъка, а днес плача от щастие.Благодаря на всички хора които са съпричасни!!!

    ОтговорИзтриване
  14. Често губя думи, по-често от идиотията наоколо! Върнахте ми вярата, че има нормални хора на тоя свят. Не затваряй блога, след като ги раздадете!

    ОтговорИзтриване
  15. Браво, дано повече хора проявяват такава доброта и съчувствие към животните! Поздравления за новите членове на семейството :)

    ОтговорИзтриване
  16. Svaljam vi 6apka............i se nadjavam vse po 4esto da sre6tame takiva hora!

    ОтговорИзтриване
  17. Да сте живи и здрави. Да дарявате и да получавате обич и любов. Приятелски поздрав. Янко.

    ОтговорИзтриване
  18. Tova, koeto si napravil, e naistina neveroqtno! Vuzhishtavam ti se - na dobrinata i nahodschivostta v edno. Az bqh nai-pritesnena za munichkiq Misho, ot snimkite i videoto si licheshe, che e zle i se strahuvah, che moje da ne ocelee, no ne posmqh da go napisha v prednite postove.
    Za sujalenie jiveq v chujbina i beshe nevuzmojno da osinovq nqkoe ot paletata. No kogato edin den resha, mislq, che tova e nai-pravilniq nachin - da osinovim bezzashtini kuchenca, a ne da plashtame hilqdi za rqdki porodi. Te vsichki sa ednakvo nevinni i sladki.
    Uspeh s dvete novi dechica i vuv vsichko, s koeto se zahvanesh. Ti zaslujavash strahotno budeshte :)

    ОтговорИзтриване